Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-06-2008 18:27:03
Vrije tijd & Tuin

Waar vindt ik fietsroutes?

ja, het lijken goede sites, maar het probleem is niet dat ik geen fietsroutes kan vinden. helaas zijn die allemaal vergelijkbaar met een boswandeling. dan kan je de rode paaltjes volgen als je 5 km wil lopen, en bv. groene paaltjes als je 8 km. wil lopen. erg leuk hoor, maar het brengt je niet op de plaats van bestemming. dus voor dagje uit is een molentocht hartstikke leuk, maar ik zoek geen toeristische route.


want als ik op die site kijk staat er: stel zelf uw fietstocht samen op het routenetwerk van het landelijk fietsplatform.


dus als ik kies voor de plaats waar ik heen wil kan ik kiezen uit deze routes:





http://www.fietsen.123.nl/route%20amstelgou.htm" target=_blank>amstelgou-route: door het groene hart van nederland (120 km)





http://www.fietsen.123.nl/routeplassentocht3050km.htm" target=_blank>plassentoertocht van 50 km 





http://www.fredbom.nl/internet/routebeschrijving.asp?routeid=25&id=12" target=_blank>oude rijnroute (23 km)





http://home.hccnet.nl/jan.arkesteijn/recreatie/fawafi/f2/fiets02.html" target=_blank>reeuwijkse plassen en oude rijn (40 km)


 


maar ik zoek iets waar ik van mijn adres naar een ander adres kan rechtstreeks.


en die sites heb ik nog niet 1 kunnen vinden.