Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-06-2008 01:05:37
Huishouden & Energie

Stijgende prijzen, vastzetten energieprijs?

Dag anke,

onthoud één vuistregel in je leven: verzekeren kost geld.

de zekerheid dat de prijs voor 3 of 5 jaar vaststaat is een soort verzekering.

vóór elke verzekering welke je aan zou gaan, is het goed eerst te bedenken of je werkelijk failliet zou gaan àls hetgeen waar je jezelf tegen wilt verzekeren, werkelijk zou gebeuren. als het dan op een andere manier opgelost kan worden waardoor een faillissement niet aan de orde is, moet je jezelf daar niet tegen verzekeren. dat spaart je weer een bult geld dat je voor leukere of nuttiger dingen kunt besteden.

want niet voor niets worden verzekerings- en energiemaatschappijen zo rijk dat ze van gekkigheid niet weten wat ze moeten. kijk alleen maar naar de gebouwen, interieurs, riante afvloeiregelingen en snoepreisjes naar verre streken onder het mom van een "studiereis", ook symposium genaamd. en alles ten laste van de winst gebracht, zodat ze haast geen belasting betalen waar jij en ik het van moeten hebben.

hardware error man