Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-06-2008 14:13:11
Huishouden & Energie

Oxxio zijn zaakjes niet op orde?

oxxio, ja dat is een hoofdstuk apart!


ik heb nu al 2 maanden de situatie dat men voor de maandelijkse voorschotten gas een bedrag van rond de 3900,€ en electra 1100€ heeft afgeschreven. u leest het goed vijfduizend  euro per maand.


deze bedragen heb tot twee maal toe gestorneerd en heb de bank opdracht gegeven om hun rekening te blokkeren zodat oxxio niets meer kan afschijven.  tot op heden, ook niet op mijn aantekend schrijven, geen excuus of ontvangstbevestiging van mijn klacht. mijn kosten van de debitrente op de afgeschreven bedragen 6 dagen voor 11 duizend a 18%  nog steeds niet ontvangen.


na telefonisch contact krijg ik alleen antwoorden  : ja, dat is niet helemaal goed gegaan en dat ze het wel zullen uitzoeken.


van mijn bank heb ik begrepen dat ik niet de enige was met dit probleem.


voor oxxio een goedkope manier om geld zonder kosten uit de markt te trekkken.  zijn dit nu fouten in hun systeem of een nieuwe vorm van oplichting?  wie het weet mag het zeggen.


letop: automatische afschrijvingen worden altijd uitgevoerd door de bank ondanks het limit op uw bankrekening!.