Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-06-2008 20:25:58
Huishouden & Energie

Oxxio zijn zaakjes niet op orde?

wie bij oxxio stroom afneemt krijgt vroeg of laat gedonder want het zijn regelrechte laaielichters en daarom raad ik iedereen af om hun klant te worden. ben je al klant? zeg het z.s.m op en wees blij dat ze geen 5 jarencontract van je hebben kunnen vinden!! zeg het aangetekend op en ga nooit meer met ze in zee want ik heb ik nog nooit zoveel ellende verhalen gehoord als van oxxio ( en nuon trouwens ook!)


ik kan je verder aan raden om klant te worden van greenchoice , deze is niet duur en doet veel aan het milieu. ben er zelf al heel lang klant (na veel gelazer met nuon) en ik krijg altijd netjes op tijd mijn jaarafrekening en ook teveel betaalde stroom wordt na de afrekening snel terugbetaald. heb nog nooit 1 rampverhaal gehoord over dit bedrijf! dus doe je voordeel met  de "vergissing" van oxxio en stap over naar greenchoice!  het zou me niks verbazen als ze dan ineens wel je contract kunnen vinden want hun zogenaamde zoekgeraakte contract zal wel te maken hebben met de hoge olieprijzen en op die manier luizen ze je er gewoon in met een nieuw contract zodat ze niet teveel verlies lijden! succes ermee.