Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 11-06-2008 21:55:53
Huishouden & Energie

Mechanische afzuiging

Alleen afzuigen is niet voldoende als de deur steeds afgesloten is. er moet dan ook een luchttoevoer gemaakt worden. dat kan bijvoorbeeld door inkorten van de deur of door een rooster in muur of deur.
er bestaan drieweg afzuigsystemen (itho) waarvan het ventilatie gedeelte rond de  €200 zal kosten. het aanleggen en installeren van de afzuigbuizen kunt u het beste laten verrichten door een erkende installateur. wellicht kan er ook nog een aansluiting voor de afzuiging uit andere vertrekken (maximaal 3) gemaakt worden. de installateur kan advies geven (na het opnemen van de situatie ter plekke) over welk ventilatiesysteem het beste is in dit specifieke geval.

zorg dat de douche steeds zo koel mogelijk is en gebruik liever geen latexverf. goedkopere muurverf op kalk basis is denk ik beter geschikt in vochtige ruimtes. vraag advies bij de verfhandel.

gsm