Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-06-2008 11:58:00
Huishouden & Energie

Oxxio zijn zaakjes niet op orde?

beste rene2,


 


blij dat oxxio nu met je contact opneemt. wil je ons laten weten wat de ontwikkelingen zijn rondom je 5-jarige contract? dit kan van belang zijn voor andere oxxio klanten (zeker als oxxio van deze contracten af zou willen....).


 


@iedereen  -> wat betreft langjarige contracten:


je ziet maar weer eens dat langjarige contracten ook -prijstechnisch- zeer gunstig kunnen zijn. vrijwel alle klanten die de afgelopen jaren een meerjarig contract tegen een vaste prijs hebben afgesloten, zijn veel gunstiger uit geweest dan de meerderheid van klanten met variabele prijs contracten.


uiteraard is "het verleden geen garantie voor de toekomst", maar met de lange termijn prijsontwikkelingen op de energiehandelsmarkt (en daar kopen de leveranciers tenslotte hun gas en elektriciteit in) ziet het er nog steeds naar uit dat het vastleggen van een vaste prijs in een contract ook nu nog verstandig kan zijn!


x3