Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kiran
kiran - 16-06-2008 16:55:14
Huishouden & Energie

Mechanische afzuiging

@erik44


het (b)lijkt een dumpvraag te zijn, dus ik wil er zelf maar nog even inspringen.


met alle respekt, maar al die anti-schimmelmiddeltjes werken gewoon niet. en de maat van buizen etc. ik heb een prof.installatie. al 24 jaar. na 20 jaar een geheel nieuwe installatie gekregen. dus draait nu 24/7 ook alweer 4 jaar.


als je zoals ik een douche-ruimte heb, die ingebouwd zit tussen een slaapkamer en de kast waar de cv-ketel is ondergebracht .... (waar trouwens de mechanische installatie ook opgesteld is) je kan verder geen kant op wat ventilatie betreft. ondanks die kier onder de deur, je kan dan alleen spuien, de overloop op. 


het beste zou zijn wat @hardware voorstelde .... afbikken en opnieuw stucadoren. maar ja ... huurhuis he ... mogen ze zelf doen! helaas verd**** ze het.


m.vr.gr. kiran