Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-06-2008 08:34:06
Huishouden & Energie

Nep-uil, valk en netten tegen duivenoverlast.

goedemorgen oehoe en poltol, dank voor uw reakties. de goede oplossing zit er helaas (nog) niet bij, maar misschien is wel de weg daar naartoe geopend. het is onmogelijk om alle buren op één lijn te krijgen, vooral als er in de buidel getast moet worden. zelfs voor gratis voorzieningen waar iedereen baat bij heeft is er altijd wel een die moeilijk doet. de gemeente doet er ook niets aan. die vindt dat de overlast nog wel binnen de perken is. verhuisden de duiven maar naar het gemeentehuis. ik zie aan een van de links dat je geen etensresten moet laten slingeren. dat zou hier wel eens het probleem kunnen zijn. we wonen in een recreatiegebied, er zijn picknickers, scholen, een mcdonald, dus.... u raadt het al. maar als duiven bang worden van het geluid van een valk (of uil), dan is er misschien wel een cd of tapeje te koop met hun aanvalskreten (?). ik zal nog eens een aanvullende vraag stellen. want oehoe, u bent wel een nep-uil, maar helaas niet bereid om in onze dakgoot te komen zitten. de vraag waar we een nep-uil kunnen kopen is nog niet beantwoord. het zou alvast een oplossing kunnen zijn voor de dakgoot, zodat we wat langer kunnen slapen dan tot ca. 04.30 uur. zelfs oordopjes bieden geen soelaas.


maar zoals ik in het begin van m'n vraag al zei, van deze site steek ik veel op. zo zou u beiden me kunnen uitleggen hoe ik een link naar een website of gelijksoortig onderwerp kan maken (zoals u beiden gedaan hebt) waarbij de geadresseerde die link alleen maar hoeft aan te klikken om hem op het scherm te krijgen. alvast dank voor uw uitleg.


prettig weekend.