Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aquarius
aquarius - 21-06-2008 17:17:54
Vakantie & Reizen

Internet boeking d-reizen

dag keizers,


vraag aan d-reizen waarom u 169,30 euro moet betalen i.p.v. 50,- euro die, volgens hun voorwaarden, bij een wijziging in rekening worden gebracht.


maak dit wel in orde. de kans bestaat al op schiphol dat u geen toestemming krijgt om met een ticket met een afwijkende naam te vliegen. en zou men het daar toevallig over het hoofd zien, dan is de kans groot dat u in australië op de terugvlucht geweigerd wordt. dit kan al met al veel problemen opleveren.


weet u trouwens dat u een visum nodig heeft voor australië? dit hoeft niet aangevraagd te worden bij de ambassade; het is een simpel formuliertje dat uw touroperator voor u in orde dient te maken. vraag hiernaar, anders loopt u de kans een boete van a$ 50,- p.p. te moeten betalen. het is een wassen neus hoor, vaak vraagt men niet eens naar dat visum, maar als ze dat wel doen bent u de pineut! na 11 australiëreizen heb ik hier wel ervaring mee. 1x geen visum gehad en juist die ene keer vroeg men ernaar. dat was dus kassa.


veel plezier in australië!