Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-06-2008 01:43:37
Auto & Vervoer

Apk

Dag boynoon,

het lijkt me redelijk lang. maar ze willen iemand met een lekke band o.i.d. er even vlot tussendoor kunnen helpen en dan zeggen ze: breng 'm 's morgens om 8 en we bellen wel wanneer het klaar is.

dat deed kwik fit, aan het eind van onze straat, ook met een apk-tje. ik zat om de wagen verlegen, maar ik mocht er niet op wachten, ondanks dat op hun site staat: klaar terwijl u wacht. (er staat niet waar je moet wachten.)

dus ik wilde dáár wachten. maar dat mocht niet van de "hond" van een bedrijfsleider. ik werd afgepoeierd alsof ik een recruut in de 60-er jaren was en hij de sergeant-majoor. dus wachtte ik aan de overkant van de straat, in het zonnetje. had wat te lezen meegenomen.
om half tien werd de wagen op de parkeerplaats gereden. ik naar huis gelopen, met het idee: ze zullen zo wel bellen. niet dus.
tegen half twaalf werd ik gebeld: afgekeurd. er stak een gebroken draadje uit de handremkabel. had ik bij een vóórinspectie niet gezien.
zelf de kabel vervangen en om kwart vóór vier als goedgekeurd afgemeld. binnen vijf minuten was er bericht dat geen steekproef zou volgen.
bij een volgende apk mocht ik weer niet wachten, ondanks dat ik zei dat het volgens hun site wel kon. de "hond" wilde het niet en ook geen afspraak in tijd maken, ondanks dat de keurmeester zei dat het geen probleem was.
ik ben acuut weggegaan en elders gewacht en meegeholpen met de apk. met 3 kwartier klaar en afgemeld.
bij kwik fit kom ik niet weer, ondanks dat het een paar honderd meter van m'n huis is.

hardware error man.