Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-06-2008 19:18:20
Auto & Vervoer

Apk

de ondertoon is niet die 4 1/2 uur maar is iets anders dat u dwarszit.


u heeft met factor x te maken en wel: het gaat erom hoe laat u afsprak om te brengen en tijdstip waarop werd begonnen. was dringende noodzaak autogebruik bij uw garage duidelijk?  levert u "kant en klaar" aan of kan er nog iets opdoemen? blijkt bij afmelding dat de keurmeeser wordt toegevoegd, dan duurt het langer. facor xx dus.


garagemensen en paardenhandelaars zijn per definitie niet slecht. u moet alleen wennen aan erg concrete afspraken maken wanneer u aan tijd bent gebonden. ikzelf word naar huis teruggebracht en aan einde dag weer opgehaald en krijg doorgebeld wat het kost. tip garage van kennissen. ik ben stukken goedkoper uit. het werk wordt serieus gedaan en service voorop, leuke verrassing in de auto: in de winter een slotontdooier, zomers weer ruintenset, zelfs week-end hulp. voor mij is apk een heel relaxte, niet dure dag zonder auto. ik had binnen 1e 50.000 km 3 v snaren + drukrollen. dat kan niet zei deze nieuwe garage toen de anwb sleepwagen bij hem voor het eerst aankwam.


vraag eens in uw kennissenkring naar prettige ervaring, een serieuze garage. let dan niet op merk dat u rijdt. ergernis kost veel van uw energie! dat is een auto niet waard.  maar bedenk bij apk speelt type auto en bouwjaar óók een rol. misschien staat uw persoonlijke veer erg gespannen en kunt u er aan werken wat gas terug te nemen?


succes voor volgende keer.