Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-06-2008 13:27:46
Huishouden & Energie

Kcr containercleaning

ik ben zelf in mijn ogen opgelicht door deze gasten
onlangs kreeg ik ook iemand aan de deur voor het reinigen van de bakken.ik zei dat ik het eerst met mijn man wou overleggen,en hij zei nou als ik het nou invul dan overleg je het,mocht hij niet accoord gaan dan mag je dit briefje terug sturen met annuleren erop.dan is het klaar.
aangezien ik erg ziek ben heb ik per ongeluk dat briefje paar dagen later verstuurd,omdat ik ziekenhuis in en uit loop.


toen kreeg ik een brief dat mijn annulering niet geaccepteerd werd en ik moest gewoon die 69.50 betalen,woest was ik,heb ze gebeld en de situatie uit gelegd,die vrouw was zo'n ..... ik houd het maar netjes.ik moest en zou die 69,50 betalen.
uit eindelijk maar betaald,


krijg ik net een brief op de mat,dat ik nog eens 72.00euro moet betalen.dit was totaal niet de afspraak,de afspraak was,voor 5euro per week,dus voor heel jaar rond de 69euro.nu kan ik nog eens 72 euro dokken,ik weiger dit te betalen,


ik vraag mij af,zijn dit oplichters.ze deden moeilijk dat mn briefje 3dagen later aankwam,met nog een extra briefje erbij dat ik net uit het ziekenhuis was en het niet eerder heb kunnen versturen,ik werd als stront behandeld.


wat kan ik nu het beste doen?