Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-06-2008 21:06:48
Voeding & Gezondheid

Aardbeien-allergie

@ isah:

kan ik me voorstellen. het is zeker geen pretje, die bulten en erge jeuk.

nu wordt ik geregeld gestoken door een bij. we hebben er zo'n half miljoen. ook achterthuis, wat maar 9 meter diep is. omdat mijn echtgenote imker is, doch de zware kasten niet kan hanteren en ook niet zo goed meer ziet, help ik haar. doe in feite het meeste werk.
bijna dagelijks zit ik wel in één of ander volk te wroeten en we hebben niet bepaald zachtzinnige.
de eerste steek in het voorjaar heb ik nog wel last van. maar dat wordt minder naarmaate het seizoen vordert.
in de loop van de jaren heb ik gemerkt, dat wanneer ik gestoken wordt en je er niet aan krabt of wrijft, het met een dag over is.
met allergie ligt dat wel ietsje anders, doch daar kan, door je lichaam langzaam te laten wennen aan de allergene stof, toch wel verbetering in optreden.

wat zei je dokter dan, toen hij je de antihistaminica voorschreef: geen aardbeien meer eten? dat lijkt me de weg van de minste weerstand, wat niet per definitie onverstandig hoeft te zijn. maar als je iets lekker vind, dan loont het toch de moeite om dingen uit te proberen.

succes met het proberen, als je er aan toe bent.
h.