Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-04-2004 11:42:46
Elektronica & TV

Mp3 speler

Nou de mijn creative zen 20 gb is kapot naar 7 maanden!
eerst het gammel koptelefoontje dat was al naar 4 maanden. ging terug naar dixons en kreeg een telefoonnummer (een nummer in engeland) belde daarna en kreeg een nieuwe.
naar 7 maanden werkte de adapter niet meer, dacht ik. nee me mp3 speler de plug-in voor de adapter is kapot. ben toe gaan bellen naar nomad maar hadden me mail adres verkeer. dus weer bellen en dan vragen ze me zo je hebt hem toch niet in het water laten valen. dan vervalt de garantie. dan ben je toch wel een beetje kortaf aan het worden. dan sturen ze je in delen de adapter op, wat dus niet werkte. en dan moet je je mp3speler opsturen naar een bedrijf in eindhoven die hem verder vervoerd. maar als je even op je cd-rom kijkt bij technical warrenty's of iets anders dan staat er dat jij de kosten betaald voor verzending en de verzekeringskosten. en toen ben ik naar dixons terug gegaan. en op de dag dat ik hem terug bracht werkte hij helemaal niets meer. en nu zit ik te wachten vanaf 20 maart!!! dat is dixons!