Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2008 23:24:29
Geldzaken & Recht

Wel of geen weekendtarief voor cv-installateur???

hallo sigridh


een reparatie heet niet voor niets een reparatie. maw. als de reparatie op vrijdag (inderdaad een gewone werkdag) niet naar behoren is uitgevoerd, dient de goede man terug te komen om alsnog het euvel te verhelpen. weekend tarief? doorgaans wel, als je ook in het weekend belt. dit is m.i. een schemergebiedje. maar ben toch van mening dat het 2e bezoek, gratis zou moeten wezen, omdat het in het verlengde van de vrijdag ligt.


u vroeg een site waarop u het een en ander op kon zoeken. ik heb even zitten surfen, maar niets gevonden. wel kwam ik een vergelijkend stukje tegen op consuwijzer.


http://www.consuwijzer.nl/">http://www.consuwijzer.nl/


elektronica / overeenkomsten en afspraken.


aanvaardt u een aanbod, dan hebt u een overeenkomst gesloten. u hebt dan recht op een goed resultaat, voor de afgesproken prijs en binnen de afgesproken tijd.


als voorbeeld werd gegeven: wanneer u met een schilder hebt afgesproken dat hij de buitenkant van uw huis schildert, mag u in dit geval verwachten dat ook de dakrand wordt geschilderd. misschien een eigenaardige vergelijking, maar toch.


u mocht verwachten dat het euvel op vrijdag verholpen zou zijn. als u nog niet tot betaling bent overgegaan, zou ik dat zeker aankaarten.


m.vr.gr. kiran