Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2008 00:17:12
Geldzaken & Recht

Winkel geeft geen geld terug maar tegoed bon.

hallo keessie


kort maar krachtig, ja dat mag! grote winkelketens willen je nog wel eens je geld terug geven, maar meestal in combinatie met dat wat je aangeschaft hebt, beschadigd is of niet werkt. in jouw situatie had je beter van te voren kunnen vragen of je je geld terug zou krijgen bij terug brengen. maar in dit geval dan ook naar alle waarschijnlijkheid niet, pomp heeft al in het water gelegen. dus: staat het op de kassabon, helaas.


wat die pomp betreft: misschien te snel terug gebracht. ook mijn vijverpomp heeft wel eens kuren. de "herrie", brommen e.d. kan je verminderen en/of weg krijgen door de water toevoer te verminderen. op elke pomp zit wel een dopje, ventieltje of hoe die dingen ook mogen heten, om hem af te stellen.


vreemd is wel dat jouw tuincentrum maar 1 soort pomp verkoopt.  heeft dat tuincentrum niet meerdere filialen? misschien hebben die een ruimere keuze.


groet, kiran