Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2008 03:26:01
Geldzaken & Recht

Wel of geen weekendtarief voor cv-installateur???

"mijn advies is om een andere firma en een andere monteur in te schakelen. als er op vrijdagmiddag een monteur komt om het defekt te repareren, dan dient dat defekt verholpen te zijn als hij weg gaat. als dat niet het geval is, dan dient diezelfde monteur gratis terug te komen om het probleem alsnog te verhelpen. als je dan gaat praten over weekendtarief, dan ben je een prutser en een geldwolf.

met vriendelijke groet, read3."


ik herhaal nog even het advies van collega read.


daarnaast wil ik aanvullen dat de reparateur een prestatieinspanningsverplichting heeft jegens u door de opdracht te aanvaarden en er voor moet zorgen dat het probleem wordt opgelost, al dan wel of niet met het vervangen van onderdelen. op de uitgevoerde reparatie heeft u een minimale garantie.


gaat het om een hr-ketel? is de instelling daarvan gewijzigd? bent u op vakantie geweest en daardoor het apparaat op de 'vakantiestand' blijven staan? het probleem was tijdelijk opgelost door de resetknop ingedrukt te hebben. bardruk tussen 1,5 - 2.0 bar?! thermostaat stand op minimaal 15º c.?! ik neem ook aan dat er de leidingenaansluitingen zijn gewijzigd, warm op koud en koud op warm.