Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2008 13:17:01
Geldzaken & Recht

Winkel geeft geen geld terug maar tegoed bon.

Hoi keessie,
ik zag dat je het laatste stukje toch iets te persoonlijk hebt genomen. dat was niet zo bedoeld,het is een algemeen iets dat klanten heel makkelijk (dus hoeft niet in jouw geval zo te zijn) spullen willen terugbrengen. ik kom veel bij elekronikabedrijven en voorzie daar grote problemen als dit een recht van de klant zou worden. de kans dat je dan nog iets nieuw of origineel verpakt koopt wordt vele malen kleiner. kijk maar eens bij de media markt, op grote stapels zijn vaak al een aantal dozen niet meer origineel verpakt. dat zou m.i. geen goede ontwikkeling zijn.
ik vind dat in jou geval het tuincentrum iets coulanter had mogen zijn maar het is aan hun. je koopt daar vast nooit meer iets dus dat is hun keuze dan geweest.
succes evengoed