Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ga
gast111111 - 15-07-2008 17:18:02
Geldzaken & Recht

Weer gaan werken

hoi,
heb er niet veel verstand van.....maar mijn man verdiend meer dan genoeg (om het even zwart wit te zeggen) en krijgen dus geen extra dingen. wel krijg ik die huisvrouwen toeslag. wilde nadat mijn 3 kids naar school gingen ook buiten vrijwilligerswerk in kerk en school wat kontakten met mijn oude beroep hebben.
werk 1 dag in de week (onder schooltijd) en pas gemiddeld nog 1-2 dagen in de week op. en heb toch lekker verdiend dit jaar! dus als je niet teveel uren maakt, moet het lukken hoor. ik verdien ong 300-400  euro netto in de maand. werk krijg ik nl netto uitbetaald en oppassen gaat via gastouderburo en zet ik dus 35% (even ruim) apart weg. moet dus nog wel aan belasting betalen omdat ik dat bruto krijg.


gewoon doen dus!


succes wel met zoeken naar een baan onder schooltijd en buiten schoolvakanties??