Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-07-2008 01:28:02
Geldzaken & Recht

Mag iemand een uurloon rekenen voor

Dag blackblossom:

je werkgever is aansprakelijk voor schade welke je in loondienst maakt.
dus degene welke tegen je zegt wat je moet doen en bij wie en waar je geld van ontvangt is aan te merken aan je werkgever.

alleen de dagwaarde van het hor kan maar voor vergoeding in aanmerking komen. de heer mag er door jouw schadeberokkening niet beter van worden, door een luxe hor aan te schaffen.

hij zal aan moeten tonen dat hij arbeidskosten gemaakt heeft door een rekening van een schade afwikkelingsbureau. ik denk dat de gepensioneerde het zelf verzind en zijn zoon of zelf de nieuwe hor heeft geplaatst. of staat er iets bij loon van btw?

voor eigen risico ben je wel verantwoordelijk. mogelijk dekt je wettelijke aansprakelijkheid verzekering dat. alleen is die niet verplicht voor particulieren, doch altijd verstandig.

hij mag niet verrekenen. je loon moet je gewoon krijgen. hij mag je daarop niet korten. doet hij dat wel, kun je hem aanspreken op betaling van achterstallig loon, vermeerderd met wettelijke rente.

hardware error man