Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-07-2008 13:08:02
Huishouden & Energie

Kcr containercleaning

25 juni 2008

heeeeeee ik heb een telefonisch berichtje gehad van kcr ze gaan toch terug betalen, maar ben benieuwd heb het nog niet op mijn rekening terug zo,n half juli moet het gestort zijn. dus effen nog afwachten. ik bedank de klachtenbond.nl daarvoor want door hun krijg ik misschien mijn geld terug..

24 juli 2008

hé hé eindelijk hoor ze hebben echt tot de laatste dag gewacht om mijn geld terug te storten maar heb het hoeraaaaa. en nu willen ze dat ik al mijn berichtjes verwijdert via het internet maar zolang ik te horen krijg van de mensen in mijn buurt haal ik het nog niet weg zolang hun de centjes niet terug hebben laat ik het staan, (waarom willen ze dat) tuurlijk omdat ze dan gewoon door kunnen gaan met geld innen en verders niets meer doen. ik heb familie in rotterdam,ik heb familie in spijkenisse ik krijg vandaar uit te horen dat ze daar ook precies het zelfde bezig zijn als wat ze hier in brabant doen. daar zitten dus ook al vele gedupeerden mensen die ook een contract hebben getekend en betaalt hebben maar containers reinigen hoooooo maar. en dat wil ik voorkomen om dit bericht toch te laten staan en daar meer bekendheid in te geven.

let dus goed op teken geen contract aan je deur zoek eerst uit via het internet of die naam bekendheid heeft dan voor kom je veel ellende voor je eigen en je raakt je centjes niet kwijt.


en hier heb je wat namen die ze al gebruikt hebben.

op het adres staan nog veel meer bedrijven ingeschreven, te weten:

-container cleaning nederland b.v.
-c.c.n. dienstverlening n.v.
-bdr containerreiniging
-a.e. vastgoed b.v.
-stichting administratiekantoor a.e. vastgoed ii
-stichting administratiekantoor containerreiniging bdr
-holding bdr b.v.
-bdr exploitatie b.v.
-bdr personele diensten b.v.
-bdr klantenservice b.v.
-pama b.v.
-c.t.m.-rotterdam b.v.
-tcm expeditie b.v.
-kurk-en parketcentrum "de hoekse" b.v.
deze bedrijven staan allemaal ingeschreven op hetzelfde adres. dus ja trek hier zelf je conclusie uit. en ik heb in ieder geval mijn geld terug dus blijf aanhouden om je geld terug te krijgen. zolang ze geen containers reinigen heb je zeker recht er op om je contract te onderbreken. lukt het je niet?
neem contact op met....

http://www.klachtenbond.nl/" target=_blank>http://www.klachtenbond.nl/

ze helpen je echt.

succes allemaal!!


groetjes van ria