Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-07-2008 18:46:01
Geldzaken & Recht

Zijn dit geldige redenen om ontslag op staande voet te nemen? deel 2

ik maak mij inderdaad ook zorgen over de gevolgen van mijn ontslag. als een rechter mijn ontslag op staande voet niet terecht vind betekend het dat ik mij niet aan het arbeidscontract heb gehouden. straks moet ik nog een boete betalen of iets dergelijks.ik voel me echt radeloos. ik ga straks een maand naar amerika, en ben bang dat ik daar geen seconde van mijn tijd zal kunnen genieten omdat ik alleen maar denk zal die engerd nog wat naar me opgestuurd hebben. straks kom ik terug en staat mijn huis leeg en zijn al mijn bezittingen in beslag genomen omdat ie een deurwaarder op me af heeft gestuurd.


ik heb ook geen rechtsbijstandverzekering. ik heb geen geld en geen energie (geestelijk en lichamelijk) om hier tijd aan te besteden.


wat kan ik nu het beste doen?