Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-07-2008 18:23:33
Geldzaken & Recht

Zijn dit geldige redenen om ontslag op staande voet te nemen? deel 2

blackblossom,


om nog even op je laatste reactie in te gaan:


het heeft inderdaad geen zin om voor deze lopende zaak alsnog een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. na het ingaan van de verzekering is er een wachttijd van doorgaans 3 maanden. deze wachttijd gaat in na de ingangsdatum van de verzekering. binnen deze drie maanden wordt geen rechtsbijstanddekking verleend. als achterliggende reden wordt aangevoerd dat zo wordt voorkomen dat men pas bij een dreigend juridisch geschil een rechtsbijstandverzekering afsluit. geschillen die reeds bestonden voor de ingang van de verzekering zijn nooit gedekt, dus ook niet als de wachttermijn is verstreken.


ik heb uit je mails begrepen dat je ook geen wa-verzekering hebt. ik raad je aan die zeker af te sluiten. stel dat je (ongewild) iemand schade toebrengt, denk b.v. ook aan verkeersongevallen die door jouw schuld zijn ontstaan, dan kom je voor enorme kosten te staan.


een rechtswinkel heet tegenwoordig juridich loket (kijk op google of vraag bij het gemeentehuis naar adressen bij je in de buurt). je geeft aan daar nu inderdaad advies in te gaan winnen. goed begin! aan hun kun je vragen stellen over de verdere aanpak van deze zaak.


sukses verder.