Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-07-2008 23:12:37
Geldzaken & Recht

Zijn dit geldige redenen om ontslag op staande voet te nemen? deel 2

wat betreft de rechtsbijstandverzekering is het inderdaad jammer. maar ja zo'n verzekering is €130,- dus dat sluit je niet zomaar af.


ik heb na het ongelukje met de hor inderdaad wel meteen een wa-verzekering afgesloten. dus dat zit inmiddels wel goed


ik ben nu al 10 dagen nonstop bezig met het piekeren over de situatie en ik heb toch maar besloten om pas naar de rechtswinkel te stappen als de meneer nog een keer op een of andere wijze mij benaderd. alleen het eerste half uur is namelijk gratis dus dat kan ik beter gebruiken als de meneer mij echt voor de rechter wil gaan slepen denk ik. of is het verstandiger om het toch nu te doen? als ik nu ga zeggen waarschijnlijk toch dat ik moet afwachten heb ik het idee.


ik vind dat ik wel genoeg energie heb besteed en ben nu behoorlijk op dus ik wil alleen nog tijd investeren als het echt moet.