Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-07-2008 14:59:46
Geldzaken & Recht

Zijn dit geldige redenen om ontslag op staande voet te nemen? deel 2

@blackblossom


zou inderdaad die brief versturen. het advies wat je hier af en toe leest, om maar te betalen om van het gezeur af te zijn? ik zou er een principe zaak van maken. ten 1e: je werkgever is inderdaad zelf verantwoordelijk voor hetgeen jij evt. kapot maakt. betreft in deze: een oude hordeur. dat hij op eigen houtje een nieuwe luxe hordeur aanschaft ... voor eigen rekening. 2e: heeft m.i. ook geen restwaarde. en had dat ook niet mogen declareren. hij mag er ook niet beter van worden. ook dat, is gebeurd! en door jou zo onder druk te zetten en te intimideren, denkt hij dat voor elkaar te gaan krijgen. arbeidsloon vragen voor het invullen van een papiertje?


al met al ... je zou dit naast je neer moeten leggen. die man heeft geen poot om op te staan. is de boel gewoon aan het belazeren, en betrekt jou er alleen maar in. en geen salaris? ammehoela hoor. schrijf ook in die brief maar, dat als ie niet over de brug komt, dat hij een incassobureau kan verwachten. rollen omdraaien!


laat je niet gek maken! eis je salaris op en verder, daar wegwezen. begrijp er werkelijk geen bal van. in deze tijd zitten mensen juist te schreeuwen om hulp en zo'n iemand jaagt ze het huis uit?


mijn advies zou zijn: laatste brief schrijven en daarna nergens meer op reageren. hij schept er behagen in, jou zo op stang te jagen. en dat jij elke keer weer een retour antwoordje geeft, maakt dat hij zich superieur voelt aan jou.


weet niet of je deze slogan van loesje kent? wie over zich laat lopen is een deurmat. en ik neem niet aan dat jij dat graag wilt zijn. een keer zijn voeten afvegen ... alla ... maar niet heen en weer blijven banjeren. hou dat maar in je achterhoofd! 


wens je sterkte, probeer het van je af te zetten. en ga verder met je leven. en laat dat mannetje in zijn eigen sop gaar koken.


groetjes, kiran