Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-07-2008 19:29:20
Geldzaken & Recht

Sns vermeldt niet dat je hypotheek een tophypotheek is

het is eigenlijk heel eenvoudig. als het geleende bedrag boven een bepaald percentage van de waarde van de woning is, dan krijg je inderdaad zo'n opslag. dat is bij allemaal zo, alleen het percentage zou iets kunnen verschillen tussen de een of de ander, dat weet ik zo niet.


eerlijk gezegd kan ik niet in jouw situatie kijken, maar ik denk toch ook wel dat het echt wel in de voorwaarden heeft gestaan destijds. sla die er eens op na.


tip: in de loop der jaren zijn de huizenprijzen enorm gestegen, goeie kans dat je restschuld nu (veel) lager is dan die pak 'm beet 75 of 80% van de waarde. mijn bank verlangde niet eens een taxatierapport, een kopie van de woz-waarde van de gemeente vonden ze al goed genoeg.