Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-07-2008 13:30:57
Geldzaken & Recht

Zijn dit geldige redenen om ontslag op staande voet te nemen? deel 2

het spijt mij al ik het verwarrend heb gemaakt voor mensen door verschillende topics aan te maken over de situatie. toch leek het mij juist handig. want er zijn dan meer en andere mensen die reageren met verschillende antwoorden en de anwoorden komen sneller. bovendien leek het mij juist makkelijker om de zaak in stukjes te hangen en elk onderdeel apart te laten behandelen om te voorkomen dat mensen 1 topic van 3 pagina's lang moeten lezen om antwoorden te geven. maar blijkbaar vind men dat toch niet handig, mijn excuses daarvoor.


de brief is gisteren op de post gegaan, alleen niet aangetekend.


de brief is verzonden zoals in het concept, daar is toch niets slachtofferigs aan? ik toon er alleen mee aan dat ik mijn rechten ken en dat de meneer geen poot heeft om op te staan.


ik hoop dat ik er nu vanaf ben. ik laat nog weten hoe het afloopt.


bedankt allemaal!