Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-07-2008 00:04:03
Computers & Telefonie

Van speedlinq naar telfo(u)(r)t elende

na 1 jaar tobben mbt telefoon speedlinq heb ik meteen opgezegd omdat de voorwaarden inderdaad enigszins afwijken. ik had het 4e wachtwoord imiddels te pakken en werd 's avonds door speedlinq gebeld. wanneer ik niet met de nieuwe voorwaarden akkoord zou gaan, zouden voor mij gewoon de oude voorwaarden blijven gelden. hierbij zou de telefoonlijn niet vrijgegeven worden. dus moest ik alle papieren van orange ongedaan maken. dat ging buitengewoon coulant overigens. consuwijzer weet hiervan, het kreeg een nummer.


isp green/telfort schreef bieven dat speedlinq zou worden overgenomen, stuurde cd's had foute installatie achter "hier" op de site. het is 1 groot rampenplan wat verbindingen betreft.  betaalwijze is in 1 maand omgezet, dat is vervelend maar loopt.


lang had ik geen e-mail, na "hier" installeren op de site wel e-mail, maar nog steeds geen telefoon. prepaid gebeld via hun menu en "excuus er is een fout in de verbinding". maar die verbinding blijft uit.........


nog steeds ontvang ik maandelijks aanmaningen tewijl er automatisch wordt geincasseerd. van de week een bericht via email dat ik mijn domeinnaam moest betalen. ik heb geen domeinnaam. na incasso laat ik het terugboeken. op die rotzooi zit ik niet te wachten en ben het enorm zat.


enkele prijzen zijn anders, b.v. voor anti vyrus abo., dat is lager. er zijn wat minieme verschillen. met dien verstande dat ik veel heisa heb, niet te bereiken ben en ouderen mij nu na ruim een jaar problemen eerst speedlinq en nu maanden isp green.. voor gek verklaren dat ik ooit kpn heb opgezegd, iedereen is te bereiken.    de overzetting is nog steeds niet compleet en er gaat veel fout, heel veel!