Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 30-07-2008 12:13:32
Geldzaken & Recht

Woningbouw wil bewoners van een pand laten betalen voor object in gr

--ik denk dat iemand die mij een hak wilt zetten een envelop aan mij gericht uit het oud papier heeft gevist en bij het vuil heeft gegooit zodat ik de schuld krijg.-- of iemand anders heeft mijn post gekregen en dat vervolgens bij het oud papier gesmeten.---


tja dat is lastig, persoonlijke post zou enkel in handen van de persoon in kwestie kunnen zijn in normale gevallen en dus alleen door/via jouw ergens anders kunnen belanden.......


ik zou een (persoonlijk) gesprek aanvragen en daar bezwaar maken en zien te achterhalen hoe/wat/waar/wanneer en uitleggen waarom jij dit geweest kunt zijn en dan hopen dat je ze kunt overtuigen.


wel heel erg vreemd is het feit dat er nu ineens ? bewijs is opgedoken, eerder konden ze de `dader`niet achterhalen en nu nadat iedereen bericht heeft gehad dat er gezamelijk betaald moet gaan worden duikt er een envelope met adresgegevens op die de `dader` zou aanwijzen.............en daarmee achteraf ?! de claim voor allen wijzigd in een claim voor 1 persoon.


succes,