Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-07-2008 00:21:09
Voeding & Gezondheid

Houdbaarheid geopende frisdrank

Ha opa:



gelijk heb je! dé oorlog en wederopbouw nog meegemaakt hè? dan leer je wel dat weggooien het laatste is dat je kunt doen.



wat een keuze heeft die jeugd van tegenwoordig toch: 6 aangebroken pakken of flessen in de koelkast. overdaad schaadt.



wat is er mis met eerst een aangebroken fles of pak leegmaken vóór een nieuwe opengemaakt wordt?

eeuuch, lust ik niet is er dan niet bij: drink maar water tot het aangebroken spul op is.



als ik die mensen met karren vol kratten en tray's zie slepen in de
supermarkt denk ik wel eens: wat dom! zo'n 85 tot 100 % van wat ze
meeslepen komt thuis bijna gratis uit de kraan.



die site welke kiran gaf heb ik ook opgeslagen. kan nuttig zijn.



tip: zet de thermostaat van de koelkast met deze warmte 1 à 2 standen
lager. bij het openen van de kast valt er een bult koude uit de kast en
er komt navenant een bult warmte in. dat moet er weer uitgepompt worden
en dat kost meer tijd dan wanneer het fris of koud weer is. zorg voor
een lagere temperatuur in de koelkast, dan heb je een koude buffer.
alles wordt dan weer iets langer houdbaar.



hardware error man.