Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-08-2008 09:07:58
Voeding & Gezondheid

Salon laser

hoi mirelle,


na vele jaren bezig te zijn geweest met elektrisch ontharen (wat ik echt geen pretje vond en ook duur) ben ik 7 jaar geleden begonnen met laserbehandelingen in mijn gezicht. hier ben ik tot op de dag van vandaag nog heel enthousiast en tevreden over. ik kon dit bij mijn eigen schoonheidssalon laten doen. 1 maal per week kwam een medewerkster van een kliniek de behandelingen doen.


veel verzekeringen vergoeden inderdaad alleen maar een gedeelte van de kosten voor je gezicht. maar dan moet wel duidelijk op de rekening "gelaat" staan.


door mijn goede ervaringen heb ik inmiddels mijn oksels en bikinilijn laten laseren. het is een gemak dat je nooit meer hoeft te ontharen.


voor mijn benen ben ik later overgestapt naar ipl. je hebt dan wel meer behandelingen nodig als bij laser maar is wel een stuk goedkoper en zeker zo goed. in de salon kunnen ze wel een indicatie geven over het aantal behandelingen dat je nodig hebt.


bij donkere haren werken de behandelingen veel beter dan bij lichte.


veel salons hebben een aanbieding bij gecombineerde behandelingen. het is de moeite waard om even een rondje te maken voor info.


vergis je niet in de aanschafprijs van een laser- of ipl apparaat. je praat voor een goed apparaat dan al gauw van een investering van ± € 10.000,- of meer. en om de apparaten veilig te kunnen gebruiken heb je ook nog een opleiding nodig. dit is mij door een schoonheidsspecialiste verteld.