Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 04-08-2008 13:59:21
Computers & Telefonie

Problemen met foto's kopieren op cd-r

ik sluit me aan bij al eerdere antwoorden waarin wordt gesteld dat als de schijf wordt geformateerd deze niet zal worden herkend door welke dvd speler dan ook.


wat mij opvalt en volgens mij nog niet is genoemd, is dat formatteren dan uitsluiten gebeurt bij een rw schif en hoe dan ook rw schijven (of het nu rw + of rw - is, normaliter (ook) niet worden herkend door dvd en cd spelers, anders dan die in een pc.


vermoedelijk heeft u dus rw schijven gebruikt en niet een eenvoudige r. hoewel u aangeeft cd-r.


of wordt inderdaad "weggeschreven als in-cd" en dat wordt ook niet gelezen door dvd/cd spelers maar dan valt het iop, dat incd juist een schijf geschikt maakt als opslagmedium dus ook herschrijfbaar.


ik zelf kopieer met regelmaat foto's, (overgenomen al of niet van andere schijven, van i-net, gekoieerd uit bijv. power point naar cd schijven en dat gaat probleemloos, zowel met windows media speler, maar gebruik overwegend de sonic home media applicatie (of de real toepassing).