Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hu
hugodevos - 04-08-2008 19:47:54
Auto & Vervoer

Defect elekrische fiets aldi

Hallo harrie

er is na het afspreken van een bezoekdatum een monteur met een bestelbus uit duitsland gekomen en heeft bij mij in de straat de fiets gerepareerd, die meneer sprak duits en was een hele week in holland.
ze hebben een groot verzorgings gebied en dat wordt over 35  monteurs is verdeeld.
de fiets was in een half uur gerepareerd,de schakelaar ec/mac blijf ik toch wel zwak vinden .ik ben tevreden over de service.
wel moet je over wat vaardigheden beschikken als je de fiets koopt.
er komt een vrachtwagen bij je langs , de chauffeur geeft je een grote smalle stevige doos waarin de fiets zit.
het kost wat moeite om de fiets er uit te krijgen en het stevige karton te verwijderen.
daarna moeten de pedalen gemerkt links en rechts gemonteerd worden en het stuur moet op de goede hoogte gezet worden en de handrem moet in de juiste stand gezet worden.
de duitse firma heeft een hollandse vervoersmaatschappij ingehuurd voor het afleveren van ingepakte fiets er wordt door die firma een afspraak gemaakt voor de leverings datum.
ik ben tevreden over het product en de service

groet

hugo