Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mr
mr - 05-08-2008 10:52:40
Voeding & Gezondheid

Optical express ooglaserbehandelingen

enige tijd geleden heeft de consumentenbond [voor de tweede keer ]een test gedaan van ooglaserklinieken. als je overweegt je ogen te laten laseren zou ik dat onderzoek eens opzoeken en goed doorlezen. naast de testresultaten staan er ook goede aanwijzigingen in waar je op moet letten / naar vragen op een informatiebijeenkomst of eerste consult.


hoewel ik niet wil generaliseren vraag ik me wel af bij de prijsstuntende klinieken waar die korting dan vandaan komt. waar wordt er dan zoal op bezuinigd? hierover heeft de consumentenbond ook al eens bericht. volgens hen zijn de duurdere klinieken over het algemeen beter dan de goedkopere [uitzonderingen daargelaten]


ikzelf heb mijn ogen in 2004 laten laseren. ook ik vond het doodeng, maar achteraf is het me meegevallen. ik ben naar een 'dure' kliniek geweest, die in de eerste test van de consumentenbond uit 2003 er als beste en zeer goed uitkwam. het betreft de kliniek visionclinics. ze hebben een uitgebreide website, je kan vrijblijvend naar een informatieavond en ook voor, tijdens en na de behandeling informeren ze je actief over hoe en wat. in mijn geval zijn ze ook heel realistisch geweest in de verwachte resultaten en de mogelijke risico's of effecten die er konden optreden.


gelukkig is bij mij alles prima gegaan en heb ik geen spijt van mijn beslissing om mijn ogen te laten laseren.


er is op internet in de verschillende forums ook voldoende te lezen over persoonlijke ervaringen van mensen.


mr