Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-08-2008 16:40:52
Huishouden & Energie

Meter defect

goldensky,


ondanks wat hierboven staat, kun je rustig je contractrekeningnummer hier plaatsen. op het radar-forum is de medewerker een graag geziene gast, die nuon-klanten met klachten al meermaals goed heeft geholpen. paranoide waarschuwingen voor colporteurs zijn niet zo relevant; de medewerker is echt van nuon.


en desnoods wis je je nummer weer nadat de nuon contact heeft opgenomen. niemand kan trouwens wat met dat nummer, behalve de nuon, het is namelijk geen klantnummer. zoek anders eens op het radarforum naar de ervaringen daar. ik bedoel dit niets als reclame voor de medewerker of radar, maar in deze medewerker kunt u een oplossing voor uw probleem vinden. contact met een echte medewerker die goed naar uw verhaal gaat kijken. de bovenstaande waarschuwingen zijn goedbedoeld, maar slaan de plank mis, waardoor u de kans op een oplossing misschien aan uw neus voorbij laat gaan. dat zou zonde izjn!


succes!