Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rudie020
rudie020 - 13-08-2008 11:39:30
Computers & Telefonie

Usb stick

dag frisian62,


u heeft - zonder dat u daar erg in heeft gehad - tijdens het verschijnen van het door u genoemde keuzescherm een vinkje geplaatst voor het veld 'de geselecteerde actie altijd' uitvoeren http://www2.computeridee.nl/faqman/_images/101313_afbeelding_1.jpg" target=_blank>(zie afbeelding) . en dat is dan ook wat windows in het vervolg heeft gedaan. op de een of andere manier zult u deze actie moeten zien terug te draaien... plaatst u het cd-rom-plaatje dat het keuzemenu niet langer laat zien. gaat u naar 'deze computer' en klikt u de cd-rom-speler aan met de rechter muisknop. kiest u voor de optie 'automatisch afspelen' als het contextmenu tevoorschijn komt http://www2.computeridee.nl/faqman/_images/101313_afbeelding_2.jpg" target=_blank>(zie afbeelding) . u zult zien dat het keuzemenu - dat eerder verloren is gegaan - alsnog verschijnt. nu het vinkje weghalen en alles is weer bij het oude.


http://www2.computeridee.nl/faqman/_images/101313_afbeelding_1.jpg" target=_blank>http://www2.computeridee.nl/faqman/_images/101313_afbeelding_2.jpg" target=_blank>
 
bron: de faqman van computeridee.
 
groetjes, rudie.