Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
daniel89 - 13-08-2008 22:38:05
Vrije tijd & Tuin

Elektrisch gitaar

beste unske,


naast de adviezen van anderen wil ik graag toevoegen dat ik zelf zowel akoestisch als elektrisch ibanez speel, wat ik een goede kwaliteit vindt in vergelijking met de redelijk lage prijs. voor €250 heb ik de elektrische gitaar gekocht maar met tas, gitaarband, kabel, versterker, plectrums, stemapparraat, etc. bij deze beide gitaren heb ik een wings-tas, dit is een echte aanrader, een geweldige kwaliteit en goede opbergmogelijkheden.


ik wil u de aanschaf van een akoestische gitaar niet aanraden zolang uw dochter voor een elektrische kiest. zelf ben ik ook elektrisch begonnen en daar heb ik nooit spijt van gehad.


ook wil ik u alt kooptip graag meegeven om de gitaar in de winkel uit te proberen (lees: uit te laten proberen door uw dochter). ter vergelijking zijn een stuk of 4 gitaren het beste om te testen.


de boekjes van de serie "tipboek" heb ik met veel plezier gelezen, ze bevatten informatie voor ieder niveau. voor u zou ik "elektrische gitaar en basgitaar" en "muziek op papier" aanraden.


met vriendelijke groet, daniël