Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-08-2008 21:19:27
Geldzaken & Recht

Anadolubank

dag pregunta,


informatie:






spaarrekening
anadolu spaarrekening

link
http://www.anadolubank.nl/retail_banking/?page=interest_leaflet" target=_blank rel=nofollow>rekening / http://www.anadolubank.nl/" target=_blank rel=nofollow>bank

rente
5,10 %

soort rekening
spaarrekening zonder voorwaarden

 



 

de alfaspaarrekening die de anadolubank nederland n.v. aanbiedt, geeft een hoog rendement op het spaargeld. daarnaast blijft de mogelijkheid om op elk gewenst moment over het geld te beschikken.



bank
http://www.dividendpagina.nl/sparen/anadolubank.asp">anadolubank

 

anadolubank nederland n.v. is de nieuwste speler in de nederlandse markt. zij heeft haar activiteiten gestart in het begin van 2008, heeft een volledige bankvergunning en valt onder het toezicht van de nederlandsche bank. anadolubank nederland n.v. is gespecialiseerd in bankieren met zakelijke en retail relaties, met speciale aandacht voor produkten in risico beheer, op activa gebaseerde leningen, internationale projecten en gestructureerde handelsfinanciering transacties.


op deze bank is dus de depositoregeling van de nb van toepassing. dat wil zeggen: bij een gewone rekening is maximaal 40.000/38.000 gegarandeerd. bij een en/of rekening is dat maximaal 80.000/76.000 euro. zorg er dus voor dat de inleg nooit meer dan voornoemde bedragen is.


een extra voordeel bij deze bank is, dat de rente van de alfaspaarrekening per kwartaal wordt uitgekeerd en niet jaarlijks (en dat houdt dan in dat je eerder rente op rente krijgt


met vriendelijke groet, read3.