Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-08-2008 15:26:30
Elektronica & TV

Stofzuiger heeft bijna geen zuigkracht

hallo dedee.


jij denkt hetzelfde als ik, dat het aantal watt ook de zuigkracht aangeeft! foute gedachte. ik ben destijds door een verkoper van scheer en foppen in zeist uit de droom geholpen. ik dacht namelijk ook dat een stofzuiger van 1800watt harder zoog dan een van 1200watt. dit is dus niet zo. de zuigkracht heeft met heel andere dingen te maken. : de manier waarop de luchtstroom loopt onder andere.  het is dus zo dat een goedkope zuiger van 1200 watt soms veel harder zuigt dan een van 1400,1600 en soms 1800watt.


tip : ga naar de winkel terug en zeg dat je slecht bent voorgelicht. dat je een zuiger wilt die goed zuigt en dat het dan niet een hoeft te zijn die dus ook een groot vermogen( 1800watt) heeft. geef aan dat je misleid bent en dat je van hun een goede oplossing verwacht.


succes en laat het er niet bij zitten!


vr.gr.janny