Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
vannisius - 16-04-2004 11:44:02
Computers & Telefonie

Wie weet de beste en goedkoopste adsl aanbieder

Meneer, wat voor een onderzoek heeft u gedaan? ik heb nu al een jaar zonnet breedband family (versatel) en nog nooit technische problemen gehad, ik heb nog nooit zo'n goede provider gehad! dat de helpdesk zeer slecht is, dat geef ik zo toe, maar om dan maar te zeggen dat zonnet onbetrouwbaar is, dat is natuurlijk niet gebaseerd op degelijk onderzoek en veel te generaliserend.
aangezien ik zelf nogal technisch ben, ben ik zeer blij met zonnet breedband want het werkt als een speer.
en om dan te zeggen dat de providers die nu 14,95 rekenen in de toekomst toch wel 30 gaan rekenen is natuurlijk onzin. het ligt aan de provider. men zegt het duidelijk . als men een abonnement neemt van 14,95 met onbeperkt dataverkeer dan staat er ook duidelijk dat het een aanbieding is voor 6 maanden, en daarna 30. zonnet bied trouwens een van 14,95 aan met beperkt dataverkeer, het is onmogelijk dat ze daar later 30 voor rekenen, want ik betaal nu 30 voor 768/256 kbps en onbeperkt dataverkeer.