Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-08-2008 23:50:05
Auto & Vervoer

Autoradio

Dag juupke,

in die 4 gaatjes kun je 4 stiften steken van 3 à 3,5 mm dik.en ongeveer 10 cm lang. het dikste wat nog net in de gaatjes past is goed. maak de insteekkant van elke stift een beetje schuin of bol, zodat je een "zoekkantje" krijgt.
met die stiften kun je, als even wat stevig doordrukt achter elk gaatje een bladveer wegdrukken. deze bladveren hebben elk de functie van een soort weerhaak en zitten vast aan de zijkant van de radio. met de stiften kun je deze dus vrijmaken, zodat, als je de stiften (2 links en 2 rechts) per twee met duim en wijsvinger naar elkaar toe drukken, zodat ze klem komen te zitten in de gaten. dan kun je de radio aan de stiften uit de slede, welke vastzit in het dashboard, trekken.

origineel zijn daar u-vormige beugels voor bij de radio geleverd.
bij gestolen radio's meestal niet.;-)

hardware error man.