Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zw
zwaardvis - 22-08-2008 17:27:30
Computers & Telefonie

Mappen groeter

kwam net deze tip tegen voor het openen van een tweede exemplaar bij klikken op een link op een pagina: i.c.m. maximaal scherm + shift bij afsluiten voor het eerste scherm werkt deze tip ook prima voor een tweede exemplaar van ie: hiermee is het probleem ws ook opgelost en is autosizer niet meer nodig...


klik een hyperlink op een web-pagina met de rechter-muisknop aan. kies 'openen in nieuw venster' in het snelmenu. ga nu terug naar het eerste scherm wat je geopend hebt (dus het scherm, waar je vandaan komt), en sluit het. ga nu naar het door de hyperlink geopende venster, en sleep dit met de muisknop naar de grootte die je wilt. de maximaliseren knop hierbij dus niet gebruiken (vierkantje rechtboven), want dat is maar een tijdelijke instelling, en die wordt niet onthouden. hierna druk je de ctrl knop in, houd hem ingedrukt, en sluit het venster, door op 'sluiten' in menu 'bestand' te klikken. in het vervolg hoort nu elk nieuw venster dat je opent op de op deze wijze ingestelde grootte te openen. (copyright @<hidden> ton kleinkramer)