Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aquarius
aquarius - 24-08-2008 12:12:36
Geldzaken & Recht

Gedwongen ontslag bij bedrijfsbeëindiging

dag eddy,


door tijdig juridische hulp te zoeken bij dreigend ontslag, kan je positie in kaart worden gebracht. een ontslagspecialist kan een inschatting maken van de mogelijkheden én de onmogelijkheden. tevens kan met u de strategie worden bepaald voor een goede oplossing. dat kan b.v. een goede ontslagvergoeding zijn. bij een dreigende ontslag situatie is het zeer verstandig om http://www.ontslag-krijgen.nl/juridisch-advies-aanvragen.html">hulp in te roepen om u bij te staan met de hoeveelheid vragen die dan op u afkomen. het is van groot belang dat u goed op de hoogte bent van uw rechten en plichten. een goed juridisch advies kan u de nodige ellende besparen en veel geld opleveren. ook bij collectieve ontslagronden kan een gespecialiseerde jurist / advocaat veel voor u betekenen.


kijk voor gratis juridisch advies op: "www.ontslag-krijgen.nl/juridisch-advies-aanvragen.html". na het invullen van het formulier krijg je binnen één werkdag gratis advies van een ontslagspecialist.


overigens, ben je lid van een vakbond? daar kun je ook advies vragen.


sukses.