Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
finchley - 24-08-2008 18:57:37
Geldzaken & Recht

Een schuld van 150.000,= euro valt weg na 3 jaar schuldsanering!!

t.a.v. marcel 75,


uw mening dat mijn mail aan de 2e kamer ongepast zou zijn deel ik niet, want deze wet geeft de schuldeiser nul komma nul bescherming. dit had men moeten voorzien en/of eventueel herzien. 


sterker nog, het geeft alleen bescherming aan iemand die er voor kiest royaal op andermans zak te leven en er vervolgens mee weg komt! dit vraagt een bepaalde mentaliteit die zeker niet de mijne is.


het gaat hier grotendeels over geld wat mijn kinderen toekomt en tja, ik ben nog iemand die onrecht toegedaan aan mijn kinderen, kost wat kost wil verhalen op de veroorzaker!!


toegevoegde waarde m.b.t. iemand of zijn familie die een voorbeeldfunctie heeft mag best wel aangehaald worden, zeker als je weet dat bepaalde informatie doorgespeeld is wat zeer ten nadele van mijn kinderen was. overigens ik heb geen namen genoemd en zal ik natuurlijk ook niet doen, maar dat niet ieder overheidsfunctionaris recht door zee is mogen wij als "burger" best wel eens onder ogen zien. 


voor het overige, per saldo zal er na die 3 jaar niets afgelost worden op deze schuld, terwijl er wel een behoorlijk bedrag is, alleen met een verkeerde kleur wat ik natuurlijk niet kan bewijzen, maar wel heel zeker weet!


tot slot, ik had gevraagd om hulp of suggesties, waar de voorgaande personen ook op gereageerd hebben, iets waar ik hen heel dankbaar voor ben! maar niet om onterecht op mijn vingers getikt te worden als een onderwerp niet begrepen wordt of het u niet bevalt!


een weldenkend mens, maar ook de zittende advocatuur,  ziet het onrecht van deze wet wel in, u dus niet, daarom zal ik op eventuele reacties uwerzijds ook niet (meer) reageren! 


alle anderen, heel erg bedankt, behalve dat ik de tweede kamer commissie gevraagd heb om een eventuele hardheidsclausule of herziening van deze wet toe te passen heb ik ook geschreven naar de bewindvoerder voor verdere informatie. ik zal u graag op de hoogte houden indien gewenst, mogelijk dat het anderen ook kan helpen.