Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
vanity44 - 27-08-2008 23:27:55
Voeding & Gezondheid

Heeft iemand ervaring met 6 maanden beugels

hoi,


sinds 22 augustus heb ik een 6 maanden beugel:)


ik heb altijd rechte tanden willen hebben maar werd belemmerd omdat ik niet 2 jaar lang met een beugel rond wilde lopen.toen zag ik ook, de site met de 6 maanden beugel staan. nergens kon  revieuws lezen. ik dacht laat me maar een gokje wagen, en heb een afspraak gemaakt.


 


 


toen ik daar aan kwam kreeg ik een hele goede indruk. alles was nieuw en zag er erg profesioneel uit. ze werken met de nieuwste apparatuur en de assistenten zijn super aardig.


de tandarts/orthodontist heeft toen mijn gebit bekeken en het was mogelijk. ik kreeg te horen dat ik binnen ongeveer 6 maanden rechte tanden kon hebben. alleen de wachtlijst is erg lang maar ze hadden voor mijn toevallig nog een plekje binnen 2 maanden. nou de beugel is geplaats en binnen 2 weken zag ik resultaat. na 1 maand stond mijn tand bijna zo goed als recht. ik moest na 1 maand weer bij ze langs om nieuwe elastiekjes te zetten. en toen kreeg ik te horen dat volgende maand klaar zou zijn. dus 24 september heb ik een afspraak en dan word de beugel verwijderd, ze zullen mijn tanden nog wel een beetje slijpen maar that's it.


ik kan je dit echt aanraden hoor!!  veel succes. neem in iedergeval de moeite om er langs te gaan.