Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
ankmaxtom - 02-09-2008 15:38:48
Garantie & Verzekeringen

Van buiten komend onheil (!)

hallo


ja ik vind dat idd zeer raar verwoord, aangezien ik mijzelf niet beschouw als 'van buiten komend' maar juist een huiselijk ongelukje is van toepassing. als zij dat laatste (huiselijk ongelukje) bedoelen en benoemen, zou ik het snappen, ik heb zelf toegegeven dat het door eigen onhandigheid is gekomen. het rare is dat de mevrouw aan de telefoon een soort voorbeeld, brandschade of zoiets, ik herinner me niet meer precies, wel onder de dekking viel, ik zei haar nog: dat vind ik vreemd want dat vind ik nou juist 'van buiten komend onheil'. 


het is overigens een relatief kleine schade maar niet gewoon een sneetje, er zit ook een winkelhaak/gat in, best zichtbaar. maar goed, pech dus.


in elk geval bedankt voor je antwoord, groetjes anke