Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tinkeltje - 03-09-2008 15:50:58
Voeding & Gezondheid

Winterdip ...lichttherapie werkt dat ?

lichttherapie werkt echt. er is ontzettend veel onderzoek gedaan naar de effecten van licht op het menselijk lichaam en naar lichttherapie. inmiddels is lichttherapie dan ook opgenomen als eerste keuze behandeling bij winterdip door richtlijnen van nederlandse artsen (de zgn multidisciplinaire richtlijnen depressie).


veel informatie kan je terugvinden op de volgende site: http://www.goodlite.nl. dit bedrijf verkoopt een zeer goede nieuwe lichttherapielamp, de litebook elite. dit is een medisch gecertificeerde lichttherapielamp. klinisch getest. ze bieden zelfs een 60-dagen-tevredenheidsgarantie, dus als je toch niet tevreden bent kan je de lamp terugsturen of brengen.


als je je in de herfst en winter vermoeider voelt en minder energie hebt dan in de zomer, dan is dit je kans om lichttherapie eens uit te proberen. het werkt echt!