Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-09-2008 16:21:23
Voeding & Gezondheid

Breastgro

hallo, mijn naam is petra en ik lees zojuist een reactie van jou uit het jaar 2005. inmiddels zijn wij al weer 3 jaar verder en ik ben heel bijzonder benieuwd of jij nu nog steeds met een aa rond loopt. met andere woorden blijft het resultaat bestaand. en nee ik maak geen grapje maar ik ben namelijk ongelooflijk benieuwd of het toen geboekte resultaat ook blijvend is.


ikzelf heb bijna een jaar lang echte pure hop gekauwd. ongelooflijk vies en zonder enog positief resultaat. ik heb ook breastgro begruikt en wel voor nog eens een half jaar. helaas zonder resultaat. en omdat ik het zelf geslikt heb zonder resultaat ben ik zo benieuwd of jij (met wel een positief resultaat) het allemaal waard hebt gevonden.


 


met dank voor je moeite


 


petra bijlhout