Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wilmarit - 10-09-2008 17:30:51
Huishouden & Energie

Verweerd tuinhuis

inderdaad ontweringswater,merk bleko bijvoorbeeld.bij een betere schilderswinkel of bouwmarkt te krijgen.


 als je het tuinhuis daarna dekkend gaat schilderen heb je er weinig onderhoud aan. want transparante middelen zoals blanke lak,olie enz. laten uv-licht door.daardoor breekt de eerste laag hout daaronder af en gaat het bladderen. het kan natuurlijk wel,maar supergoed bijhouden.voordat je ziet dat het nodig is moet je het alweer behandelen.


dekkende beits laat geen uv-licht door en dus supergoed geschikt. zoals wijzonol dekkend.kost in eerste aanschaf redelijk veel,maar als je het over een langere termijn bekijkt ben je minder kwijt. ga eens alle schuurmiddelen,kitten, schoonmaak produkten en niet vergeten de uren tellen! en je hoeft er veel minder vaak mee aan de slag!


succes!!