Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-11-2004 20:29:09
Voeding & Gezondheid

Pepermunt

hallo ingrid


ik heet gert-jan schouten en in mijn bakkerijopleiding heb ik een cursus gevolgd suikerwerken chocolade en fijnbanker.


dat was in 1972,zit nu in mijn laatste jaar bij de marine als zijnde kok,3 januari word ik 50.en in mei stap ik op.


hoe maak je pepermunt?


een mengsel van poedersuiker,water ,pepermuntolie en poedergelantiene.


na de berieding wordt dit steenhard,als je het niet onder een vochtige doek bewaard.het is suker met een smaakstof.


bij mijn weten is het net als alle zoetwaren slecht voor het gebid.


doei gj .schouten@quicknet.nl


mocht je nog meer vragen hebben op het gebied van bakken en koken.